Pametna kuća je zapravo simbol modernog življenja

Nebrojeno puta čuli ste za termin pametna kuća. Pametna kuća je zapravo simbol modernog življenja. Kuća se prilagođava navikama i životnom stilu ukućana.

Osnovna funkcija pametne kuće je kontrola osvetljenja. Ukoliko odlazite iz kuće, a želite da isključite svetla u svim sobama, upravo vam tu mogućnost pruža pametna kuća. Uz nekoliko senzora moguće je uključiti svetlo samo u prostorijama gde se nalazite. Takođe, veoma je dobra i mogućnost dok ste na putu da se svetla u pojedinim prostorijama smisleno pale i gase.

Druga funkcija je kontrola klimatizacije. Ukoliko želite da uštedite, da ne trošite bespotrebno novac na grejanje prostorija u kojima ne boravite, otvorena je mogućnost nezavisnog upravljanja temperaturom u svakoj prostoriji u određeno doba dana. Uz pomoć touch screen-a moguće je s jednog mesta postaviti željene temperature, različite za svaku zonu. Pametna kuća omogućava uspostavljanje automatske logike koja će voditi računa o izboru optimalnog izvora toplote.Još jedna zanimljiva mogućnost je da sa mobilnog telefona aktivirate klima uređaj, da kada uđete u sobu ona bude sveža.

Takođe, moguća je kontrola kapija, garažnih vrata, roletni, tendi…

Upravljanje se vrši na razne načine:

  • Touch screen
  • Internet
  • Telefon
  • Daljinski upravljač

Upravljanje je lako i intiutivno. Međutim, prilikom instalacije programa neophodna je pomoć instalatera. Zatim sledi faza testiranja i izmena, gde je savet i saradnja instalatera veoma značajna. Nakon toga sledi period kada je upravljanje u vašim rukama.

Cena se formira na osnovu vrednosti ugrađene opreme i cene projektovanja, montaže i postavljanja sistema u rad.

Upravo, tim 2Mengineering je tu da vam pruži raznovrsna rešenja u oblasti kućne automatizacije.  Uz nas osetite pun komfor i kontrolu vašeg doma. Na pamet će vam iz dana u dan padati razne funkcije i automatika koju možete dodati, pa je put do finalne konfiguracije dug. 2Mengineering je tu da vas od početka pa do kraja uvede u svet modernog načina života, tzv.pametne kuće.

Call Now ButtonPOZOVITE